AĞRI / MERKEZ - İMKB Gazi Ortaokulu

İMKB Gazi Ortaokulu

İMKB GAZİ İ.Ö.O. Fırat Mah. Erzurum Cad. Yeni Valilik Binası Arkası MERKEZ/AĞRI
Vizyon
Niteliksel başarıları da arttıran bir okul olmak; Bir başka deyişle toplam kalite yönetimini arttıran ve bunu uygulayan çağdaş bir okul olmak; Mezunları liseyaşamında ve sonrasında izleyen; onların ilgi, yetenek ve öncelikleri doğrultusunda uygun bir yaşam çizgisine sahip olmalarında katkı sağlayan bir okul olmak; Fiziksel görünümü ve personelinin nitelikleriyle saygınlık kazanmaya çalışan; eğitime, insana ve topluma kazandırdığı bilimsel değerlerle övünen bir okul olmak.
Misyon
Gerçekçi, anlamlı ve sağlıklı ilişkiler kurabilen, Olayları sorgulayan ve akılcı düşünebilen, Etik davranan ve bunun kaygısını taşıyan, Kişisel ve toplumsal sorumluluklarından kaçmayan, Yalnızca bilimin gerçek yol olduğuna inanan, Benlik saygısı yüksek ve çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedef edinen öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli Öğretim)
08.15-15.30
Araçla yada Yürüyerek